347 відгуків
+380 (66) 131-19-84
Еліт- трава

Насіння сунелі Уцхо (блакитний пажитник) 50 грам

50 ₴

  • В наявності
Насіння сунелі Уцхо (блакитний пажитник) 50 грам
Насіння сунелі Уцхо (блакитний пажитник) 50 грамВ наявності
50 ₴
+380 (66) 131-19-84
+380 (66) 131-19-84

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Уцхо-сунелі – це грузинська народна пряність, яка відрізняється особливим ароматом і надає всіх страв, які містять цю спецію, ніжний горіховий аромат. Відомо, що уцхо-сунелі отримують з рослини, що іменується блакитним гуньбою. У своєму звичайному стані пажитник блакитний не відрізняється якимись незвичайними властивостями чи особливим ароматом. Але в тому випадку, якщо його висушити, рослина перетворюється в надзвичайно ароматну спецію, яка входить в склад багатьох інших спецій

Неможливо не згадати і про корисні властивості уцхо-сунелі, які, між іншим, досить вагомі. Регулярне вживання страв з додаванням цієї спеції матиме позитивний вплив на роботу травної системи, а також покращить апетит. Уцхо-сунелі мають обволікаючі властивості, які будуть дуже корисні при гастриті або подразненні слизової оболонки шлунка. Також ця приправа допоможе поліпшити процес кровотворення, нормалізувати роботу серцево-судинної системи, зміцнити кровоносні судини, а також вивести токсини і шлаки з організму.

Дуже сприятливо вживання уцхо-сунелі впливає на стан шкіри, нігтів і волосся, насичуючи організм необхідними вітамінами і мікроелементами, які підтримують наш організм.

Багато хто відзначає, що уцхо-сунелі несуть велику користь для жіночого організму. Особливо сприятливо впливає вживання цих спецій на організм годуючих жінок, надаючи допомогу імунітету у боротьбі з вірусами, а також підтримуючи зміст необхідних вітамінів.

Але є і протипоказання у даного продукту. Уцхо-сунелі можуть завдати шкоди організму у тому випадку, якщо добова норма споживання цих спецій перевищить 100 грамів.Крім того, небажано вживання уцхо-сунелі людям, які страждають від діабету, гормональних порушень і запалень щитовидної залози

Уцхо-сунелі дуже популярні у своєму застосуванні в безлічі всіляких рецептів. Найчастіше ці спеції додають у страви з риби, але не менш добре поєднуються уцхо-сунелі з м'ясними стравами, а також з різними овочами.

Нерідко уцхо-сунелі є відмінною добавкою до супів і підливаючи, яким ця спеція надає дуже оригінальний аромат і присмак.

Приправа уцхо-сунелі є споконвічно грузинської, хоча деякі присвоюють їй індійське походження. У грузинській кухні уцхо-сунелі додаються мало не в усі страви, які готуються своїми руками. Крім того, уцхо-сунелі містяться в складі ароматного «асорті» з великої кількості приправ – хмелі-сунелі.

Найчастіше уцхо-сунелі додаються такі страви, як сацебелі і сациві. Також дуже ніжний аромат ця пряність надає аджике. Страви, що містять у своєму складі горіхи і уцхо-сунелі, вважаються одними з самих смачних і ароматних.

Крім того, дуже часто уцхо-сунелі поєднують з червоним болгарським перцем, так як цей продукт здатний нейтралізувати якусь гірковатість, яка притаманна спеціям.

Найпопулярніший метод використання уцхо-сунелі – це обволікання даної приправою бастурми. Спеції надають страві вишуканий вигляд і тонкий дивовижний аромат. Крім того, смак страви стає насиченішим і оригінальніше

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner