Ягоди глоду містять практично всю таблицю Менделєєва Один з основних компонентів глоду — урсулова кислота. Вона знімає запалення, допомагає профілактиці онкозаболювань, розширює судини, стимулює вироблення колагену, що чудово позначається на природному омолодженні організму.
Комплекс впливу глоду на організм досить широкий. Він покращує кровопостачання, бореться з неврологічними захворюваннями, допомагає в разі мігрені, запаморочення, проблем зі сном, нервозності. Глід є чудовим профілактичним засобом проти серцевих захворювань. Люди після 40 років, які зазнають постійних стресів, курять, неправильно пітніють, вживаючи чай із глоду, забезпечують профілактику інфаркту. А пацієнти, які страждають на серцеві патології, можуть неабияк поліпшити своє здоров'я, якщо восени та навесні питимуть настій або відвар із глоду. Наприклад, у разі ішемічної хвороби вживання цих ягід призводить до зниження кількості нападів стенокардії, сприяє покращенню жирового обміну.
Спосіб застосування: 2 ст.л.+ 0.5 л. окропу, після закипання томати 15 хв на малому вогні, 1/2 склянки 2 рази на день до їди за 20 хвилин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 0.10000000149011612 кг |
- Ціна: 20 ₴