Корисні мікроелементи містяться у всіх частинах спаржі: і в стеблі, і в кореневищах, і в молодих, і в зрілих пагонах.
- Знижує тиск, лікує весь організм;
- Покращує стан шкіри, підвищує гостроту зору;
- Зміцнює сполучні тканини;
- Покращує регенерацію клітин крові;
- Стабілізує гормональний фон;
- Бореться з захворюваннями печінки, серцево-судинної системи, атеросклерозом;
- Поліпшує склад крові, сприяє нормальному розвитку плода при вагітності;
- Нормалізує травлення.
- Допомагає позбутися від фосфатів, сечовини, що є особливо важливим для хворих подагрою, нефритом (гострим і хронічним), а також при запальних процесах у сечовивідних шляхах, нирках.
- Допоможе позбутися від каменів, які утворилися в різних органах,при циститі.
- Вживання цього овоча позитивним чином позначається на стані епідермісу, тому продукт необхідно включати в меню тим, хто страждає шкірними хворобами.
- У народній медицині настої коренів і стебел використовуються при частішанні серцебиття, серцево-судинної недостатності, порушенні нормального виведення сечі.
- Прекрасним засобом від зубного болю є корінь спаржі, його жують як звичайну жуйку.
- Спосіб застосування:1 ст. л. з гіркою + 0.5 літра окропу,після закипання томити на малому вогні 15 хвилин,настоювати до охолодження,прийом 0.5 склянки 2 рази на день до їди за 30 хвилин.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴