Використовують при різних захворюваннях, таких як: розлади серцевої діяльності, слабкість серцевого м'яза, перенесений інфаркт міокарда, ангионеврозы, гіпертонія (початкова стадія), гіпертиреоз, тахікардія, безсоння. Речовини, що входять до складу глоду не тільки знижують збудливість нервової системи, вони покращують її роботу, надають тонізуючу дію на м'язи серця, покращують кровообіг у судинах серця і мозку, стабілізують скоротливу роботу серця (аритмії, тахікардії). У народній медицині глід використовується як протиревматичний і протинабряковий засіб.
При головних болях, алергії, епілепсії. Ця ягода корисна і при порушеннях роботи щитовидної залози. Люди, що страждають цукровим діабетом, також високо оцінили корисні властивості глоду, як засобу, здатного стабілізувати рівень цукру в крові. Крім цього глід має жовчогінну дію і покращує роботу печінки. Активізація обміну речовин, покращення функцій печінки та кишечника, яке відбувається при вживанні глоду, призводить до схудненню і очищенню організму.
При хронічної втоми, великих фізичних і психологічних навантаженнях, для заспокоєння і попередження засмічення організму шлаками.
Спосіб застосування: 2 ст. л.+ 0.5 л. окропу,після закипання томити 15 хв. на малому вогні до 1/2 склянки 2 рази на день до їди за 20 хвилин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 65 ₴