369 відгуків
+380 (66) 131-19-84
Еліт- трава

Псиллиум лушпиння насіння подорожника 100 грам,

90 ₴

  • В наявності
Псиллиум лушпиння насіння подорожника 100 грам,
Псиллиум лушпиння насіння подорожника 100 грам,В наявності
90 ₴
+380 (66) 131-19-84
+380 (66) 131-19-84

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Псиллиум це розчинна клітковина, отримана з лушпиння насіння подорожника, яка володіє цілим рядом корисних для здоров'я властивостей.

Це один з самыхбогатых на клечатку продуктів з найменшою кількістю чистих вуглеводів.

Існують і інші назви лушпиння з оболонок насіння подорожника блошного,

Головною перевагою цієї речовини, є те, що псиллиум, розчиняючись у воді, істотно уповільнює травлення і всмоктування вуглеводів і жирів, знижуючи тим самим секрецію інсуліну в організмі.

Занадто великий рівень інсуліну, як відомо, безпосередньо пов'язаний з відкладенням підшкірного жиру

Лікувальні властивості розглянутого продукту визначає багате вміст харчових волокон у його складі. Желеподібна маса, яка утворюється в результаті взаємодії псиллиума з рідиною, потрапляючи в шлунок, діє відразу в декількох різних напрямках.

По-перше, як вже було сказано вище, вона сприяє зменшенню цукру в крові і тим самим знижує ризик виникнення цукрового діабету другого типу. Крім цього, клітковина подорожника, сприяє виведенню токсинів і створює живильне середовище для мікрофлори кишечника, позбавляючи тим самим від дисбактеріозу.

Лушпиння насіння подорожника вважається вкрай корисним засобом для допомоги в процесі позбавлення від зайвої ваги. Прийом псиллиума разом з їжею призводить до швидкого насичення. Він знижує апетит і допомагає позбавитися від зайвих кілограмів в рази швидше. Багато наукові дослідження підтверджують, що поєднання испагола зі здоровою дієтою допомагає досягти чудових результатів.

Псиллиум відіграє певну роль у лікуванні, як діареї, так і запорів, такі симптоми, дуже часто проявляються при синдромі подразненого кишечника. Крім іншого, испагол знижує ризик раку товстої кишки та зменшує рівень поганого холестерину в крові

• покращує моторику кишечника;

• знижує кров'яний тиск і ризик захворювань серця;

• зменшує число проявів підвищення кислотності;

• покриває добову потребу організму у клітковині;

• покращує стан при геморої;

• знижує ризик утворення каменів у жовчному міхурі та жовчних шляхах;

• покращує обмінні процеси;

• знімає запалення органів ШКТ.

М'який вплив речовини допомагає швидше загоювати рани та ерозії. На тлі прийому цього засобу також відчувається прилив сил, і зникають дискомфортні відчуття, що виникають в процесі перетравлення їжі

Лушпиння подорожника показана людям, що страждають розладами ШКТ, такими як коліт, діарея, дисбактеріоз, синдром «дірявого кишечника».

Її рекомендується приймати особам, що стежать за рівнем холестерину і цукру в крові, схильним до такого захворювання, як геморой і тим, хто бажає схуднути або очистити організм від шлаків і токсинів. Була доведена користь испагола і для людей, страждаючих цукровим діабетом, так як добавка знижує рівень глюкози. Псиллиум є одним з кращих рішень для тих, чия мета полягає в досягненні проносного ефекту і вирівнювання частоти стільця

Останнім часом стрімко зростає кількість людей дотримуються безглютенової дієти. Разом з тим росте і кількість нових харчових добавок без глютену, з якими стикаються прихильники чистого харчування. Одним з таких поки ще маловідомих серед вітчизняних покупців інгредієнтів є псиллиум

Головне кулінарне властивість псиллиума, що робить його ключовим компонентом низкоуглеводной і безглютенової випічки – це його здатність вбирати вологу і перетворюватися в гелеобразную масу. Один грам чистого борошна псиллиума вбирає 45 мілілітрів води

Завдяки цій властивості псиллиум відмінно скріплює тісто і надає випічці пористу повітряну структуру. Фактично, псиллиум замінює собою клейковину (глютен), і це дуже важливо, адже всі популярні види низкоуглеводной борошна – кокосової, мигдальної, кунжутною – не містять глютену і без псиллиума випічка з них виходить досить сухий і крихкою

Додаючи псиллиум в тісто, дайте йому постояти 5-10 хвилин, щоб він увібрав вологу і ви змогли оценть консистенцію тесту. Якщо занадто густе – додайте рідини.

– Если вы употребляете продукты с псиллиумом –  пейте больше воды. Что никогда не помешает.

– Ни в коем случае нельзя принимать псиллиум как сухой порошок

Мука из шелухи подорожника используется для приготовления выпечки, блинов, оладьев, булочек, котлет и других блюд. Она практически не имеет вкуса и не ощущается в готовом продукте. При этом псиллиумом можно заменить не только пшеничную муку, но и использовать его вместо яиц, так как добавка имеет свойство желеобразователя, обеспечивает вязкость и клейкость продукта.

При использовании псиллиума в пищу следует соблюдать несколько рекомендаций:

  • Пийте багато води, так як лушпиння подорожника має властивість вбирати воду.
  • Вводите добавку в раціон поступово, починаючи з 1 ч. ложки в день.
  • Добова норма становить близько 2 ст. ложок в день
Характеристики
Основні
Країна виробникІндія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 90 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner