369 відгуків
+380 (66) 131-19-84
Еліт- трава

Груша дичка сушена плоди 1 кг

90 ₴

  • В наявності
Груша дичка сушена плоди 1 кг
Груша дичка сушена плоди 1 кгВ наявності
90 ₴
+380 (66) 131-19-84
+380 (66) 131-19-84

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Плоди дички цінують за наступні якості:

  • знижують температуру при сезонних інфекціях, підвищують опірність організму, володіють антибактеріальними властивостями;
  • видаляють камені із сечовивідних проходів;
  • допомагають зняти симптоми аденоми простати;
  • харчові волокна усувають дисбактеріоз, покращують травлення;
  • плоди виступають в якості абсорбенту, груша дичка незамінна при отруєнні;
  • покращують стан при загостренні хвороб, пов'язаних з серцево-судинною системою і нирками;
  • нормалізують гормональний фон, ефективні при цукровому діабеті та порушення менструального циклу;
  • підвищують в крові корисний холестерин і блокують поганий, тому плоди рекомендують вживати при атеросклерозі
  • Важливо!З-за високого вмісту заліза груша дичка сприяє підняттю гемоглобіну
  • Лікувальні властивості цієї рослини вражають. Завдяки тому, що дрібна дика груша містить велику кількість калію, вона корисна в якості нормалізації артеріального тиску. Вся справа в тому, що калій чудово виводить рідину з організму. В результаті, нирки, серце і печінка залишаються не завантаженими, що і нормалізує відтік крові.

    Каротин чудово зміцнює судини і регулює кількість тромбоцитів у крові. Глікозид допомагає позбутися від запалень в сечостатевій системі. Флавоноїди вважаються відмінними антиоксидантами і допомагають знімати запалення, які виникають за дії вільних радикалів. Речовина пектин допомагає очистити організм від шлаків, що особливо радує людей, що сидять на дієті, адже очищення організму призводить до правильного і швидкого зниження ваги. У гілках дерева містяться спеціальні речовини, які допомагають позбавити організм від радіації. Мідь – це відмінний варіант для боротьби з анемією

  • потрібно взяти 0,5 кг сушених плодів дикої груші і залити 3 л води (температури 25-30°С). Посуд з інгредієнтами слід поставити в темному прохолодному місці на 10-12 годин, після чого посуд ставлять на плиту, а її вміст доводиться до кипіння. Отриманий відвар необхідно остудити і вживати щодня 3 рази в день

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 90 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner