Упродовж багатьох століть люди Індії використовували дерево Нім, маргозу (Azadirachta indica) для різноманітних лікарських цілей. В Індії дерево називають "сідська аптека," дослідники знайшли понад 60 лікарських використань цього дерева. Сьогодні олія Німу стає популярною поза Індії, тому що є дослідженням, що вона є безпечною альтернативою сильним терапевтичним засобам. Олія застосовується у разі прищів, екземи, псоріазу, інших пошкоджень шкіри, лупу, вітряної віспа, бородавки, пелюшки, шкірного кліща, укусів комах.
Містить природні антибіотики, мідь, алкалоїд маргозин, стерини та інші речовини. Олія й екстракт мають ранозагоювальні, протизапальні властивості. Застосовують у засобах для комплексної терапії шкірних захворювань — екземи, псоріазу, вугрової хвороби, дерматитів.
Спосіб використання: як добавка до масажних мастил і олії для волосся. Оптимальна концентрація оливи Німа в базовій оливі — 10%.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, алергія. У чистому вигляді застосовувати з обережністю.
Склад: Олія насіння Німу 100%
Термін придатності 3 роки. Зберігати в прохолодному (8-25 °C), захищеному від світла місті. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Дата виготовлення та кінцевий термін придатності вказаний на пакованні.
Виробник: ТОВ "Триюга-ОМ", НЕКІЛЬКАОВА ДОРГА, 8, Святоський район, м. Київ, 03170, Україна
100% натуральна олія НЕММА містить природні антибіотики, мідь, алкалоїд маргозин, стерини.
Має виражену антисептичну, антибактеріальну, протигрибкову, протизапальну, дезінфікувальну, зволожувальну та ранозагоювальну дію.
Рекомендована до використання під час вугрової висипки, фурункулах, екземи, лишаю, псоріазу, бородавках, папіломах, грибкових уражень, шкірного кліща, укусів комах, герпесу.
Сприяє загоєнню ран, тріщин, опіків, порізів. Знімає подразнення, свербіж і почервоніння.
Регулює роботу сальних залоз, допомагає позбутися лупи. Зміцнює та відновлює волосся. Олія здатна забезпечити антивірусну обробку у разі вітряної опіки, зменшити та зупинити біль.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів, рідкого мила та інших. Додавати кілька крапель на 1 порцію улюбленого косметичного засобу. Можна змішувати з іншими оліями, зокрема ефірними. Чиста олія потрібно використовувати дуже обережно, і тільки на уражені зони шкіри, наносячи кілька крапель безпосередньо на шкіру. Рекомендоване дозування: додавати в готовий косметичний засіб у розрахунку не більш ніж 10% від загального об'єму.
Олія Німу, Триюга 75 мл, олія Іма Тріюга, neem oil, Triyuga, Аюрведа сіється!
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Триюга |
- Ціна: 200 ₴/флакон

